Release Note - juni 2019

Musskema

Ny søgefunktion i CV og generelle forbedringer

1. Ny søgefunktion i CV

Det er blevet nemmere at søge i CV'erne i din organisation. 

Når du går til CV-modulet, kan du søge på forskellige kriterier samt på bestemte søgeord og spørgsmål. Og designet har fået et løft.

Søgning i CV

Se hvordan du gør i denne vejledning.

 

2) Ændringer i CV og SPIND

Skemaerne i CV og SPIND opdateres nu straks. Umiddelbart efter en medarbejder eller en leder foretager ændringer, kan den anden altså se det. Også selv om alle data ikke er udfyldt. Medarbejderen skal fortsat afslutte skemaet i SPIND men ikke i CV.

Når en leder retter i et CV eller SPIND, sendes en e-mail til medarbejderen, og omvendt sendes en e-mail til lederen, når medarbejderen retter sit skema. Beskeden sendes først, når dagen er omme, så man kun modtager én e-mail, selvom der er lavet flere rettelser. 

Ledere - eller de, der har adgang til redigering af CV i et team - kan vælge, om medarbejderne skal være med til at udfylde skemaet, eller lederen selv vil ajourføre data. Vælger lederen det fra, får medarbejderne naturligvis heller ingen e-mail om ændringer.

Selvom et CV ikke er helt udfyldt, er det stadig muligt at finde det frem via den nye søgefunktion.

PDF'en med spindelvævet fra SPIND kan straks downloades efter seneste ændring. De 5 minutters ventetid er unødvendige nu.

 

3) Kontrakter i Musskema.dk

Inde i Firmaopsætning kan du nu se de dokumenter, Musskema.dk har lagt ud – f.eks. IT-revisionserklæringen og databehandleraftaler. Her kan du også se nye aftaler, der skal underskrives.

Kontrakter

Når en ny databehandleraftale offentliggøres, gives besked til den kontraktansvarlige, så han/hun ved, at der ligger en ny aftale til godkendelse.

 

4) Generelle forbedringer 

Der er lavet en række generelle forbedringer og rettelser af fejl i systemet. Blandt andet er en del fejl omkring aftaler med afskedigede medarbejdere blevet fikset

Tøv ikke med at give os besked, hvis du oplever noget uhensigtsmæssigt i systemet. F.eks. på info@musskema.dk eller +45 8675 1242.

 

Lad os tage en snak om mulighederne

Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning

Co-worker