Release Note - maj 2019

Musskema

Hvad er nyt fra maj 2019?

 

1. Den første nye feature, vi her vil præsentere, er "Release notes" - altså det, du læser lige nu! Vi vil nemlig fra maj 2019 i Musskema.dk-systemet give besked om, når der er kommet en ny opdatering. Det ser sådan ud - og det har du jo nok opdaget, siden du er kommet til denne side:

2. Den største ændring er en længe ventet ny feature: Ønsker til kompetence-indsatser. I bund og grund handler det om, at medarbejdere kan ønske diverse kurser/indsatser, der skal øge deres kompetencer til gode for medarbejderen selv og arbejdspladsen:
  1. En afdelingsansvarlig opretter lister (fx IT-systemer, Lederkurser osv) med de svarværdier, der kan vælges. For at komme igang, skal disse lister inkl. alle tænkelige svarværdier altså være oprettet.
  2. Lederen starter ny MUS-runde – og vælger lister med kompetence-indsatser, han/hun vil bede medarbejderne vælge ønsker fra. I ledere må altså vente til næste runde og til at listerne er oprettet ...
  3. Medarbejderne udfylder musskemaet og vælger ønsker fra de lister, lederen har valgt.
  4. Lederen godkender eventuelle ønsker og/eller andre indsatser, de bliver enige om.
  5. Lederen kan vælge indsatser fra alle lister i hele firmaet - også dem, medarbejderen ikke fik præsenteret.
  6. Afdelingsansvarlige længere oppe i organisationen (fx HR) følger med – og kan også godkende. De kan desuden også ændre status fra ønsket/godkendt til planlagt og afsluttet.

3. Det er nu muligt at være sekretær for rigtig mange - og logge ind på vegne af en leder, der fx gerne vil have hjælp til at sende musskemaer ud. Sekretærer kan naturligvis ikke se fortrolige data.

4. I, der får oprettet sygefraværsdialog via et eksternt HR-system, kan nu selv raskmelde.

5. Diverse fejl og mangler i systemet er blevet rettet. Tøv ikke med at give os besked, hvis du oplever noget uhensigtsmæssigt. Fx på info@musskema.dk eller +45 8675 1242.

 

Lad os tage en snak om mulighederne

Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning

Co-worker