Musskema.dk scorer hattrick som Gazelle-virksomhed

Musskema

For tredje år i træk er vi blevet kåret som Gazelle-virksomhed af dagbladet Børsen,

CEO Poul Langagergaard mener, at en vigtig forklaring på Musskema.dk’s vækst er, at deres produkter er skabt gennem brugerdreven innovation:gazelle_2018

”Vi udtænker og udvikler vores ledelsestilbud, men vi er ydmyge over for, at de ikke må blive skrivebordsløsninger, men skal stå deres prøve ude i virkelighedens brogede verden. Vi inddrager derfor vores kunder for at bruge deres respons til at justere og videreudvikle vores produkter, ligesom vi udvikler nye ledelsesværktøjer ud fra, hvad vores kunder giver udtryk for, at de har behov for,” siger Poul Langagergaard.

Dialog udvikler
Poul Langagergaard henviser til, at Musskema.dk’s motto for god ledelse er ”dialog udvikler”. Det er gennem dialog mellem leder og medarbejder, at medarbejderens potentiale bliver spottet og forløst. Men det samme gælder mellem et firma og dets kunder: Det er i dialogen, de udvikler hinanden, understreger han.

 

At tjene eller tjene på
”Der er forskel på at tjene og tjene på. Det duer ikke bare at ville tjene på sine kunder, det afgørende er at tjene dem. Vores forretningsmodel er, at det er ved at give vores kunder succes, at vi selv får succes. Og det har virket, som det fremgår af, at vi nu for tredje gang er kåret som Gazelle-virksomhed,” siger Poul Langagergaard.

Lad os tage en snak om mulighederne

Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning

Co-worker