Gazelle for fjerde år i træk

Musskema

Nu kalder BØRSEN os ”marathon-gazelle”

”Vi er enormt stolte af at blive kåret igen i år, for det bekræfter os i, at vi har gang i noget, der virker. Den største tilfredshedsnøgle hos os er, at kunderne får opfyldt deres behov – at de får de rette værktøjer til at udøve god ledelse i hverdagen rundt omkring på landets arbejdspladser.

Vi er så heldige, at vi har nogle enormt gode ambassadører i vores kunder. Det betyder alverden for os, fordi vi både udvikler os sammen og samtidig udbreder kendskabet til Musskema.dk.Så der skal lyde en stor tak til kunderne herfra. Der skal selvfølgelig også lyde en kæmpe cadeau til medarbejderne i Musskema.dk, der med deres individuelle kompetencer holder skruen i vandet og hjælper os med at styre fremad.

Den vækst, vi fortsat er i, vil vi bruge til at bygge kølen på skibet endnu dybere. Det er vigtigt for os, at vores tilgange til ledelse er forankret i ledelsesforskningen, og at der hele tiden er belæg for det, vi arbejder med. Vores samarbejde med Aarhus Universitet vil derfor være et stort udviklingstema fremover.” – Poul Langagergaard, CEO i Musskema.dk #børsengazelle2019

Gazelle-3

Lad os tage en snak om mulighederne

Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning

Co-worker