Folkemødet 2019: Forebyggelse af stress via god ledelse

Musskema

Hvordan kan god ledelse forebygge stress og mental nedslidning?

Aldrig har så mange danskere været så stressede. I et vækstsamfund som Danmark – med stadig større fokus på effektivitet – risikerer vi, at der sker en mental nedslidning af arbejdsstyrken. Moderne performance management-inspireret ledelse har vundet indpas mange steder i den offentlige sektor, men efterlader mange medarbejdere med et hul i maven over ikke at kunne udføre deres arbejde ordentligt – og uden andre muligheder end bare at løbe stærkere.

Derfor har den moderne leder brug for redskaber, der understøtter en empatisk ledelse baseret på dialog og viden om den enkelte medarbejders situation. Den gode leder må sikre og dyrke optimale vækstbetingelser for medarbejderne i et balanceret miljø. 

Hvordan kan vi med digitale værktøjer fremme en ledelseskultur, hvor ledere guides til at forstå den enkelte medarbejders vækstvilkår? Og hvordan kan vi stimulere den nødvendige udvikling i vores organisationer uden at presse medarbejderne ud over kanten?

Det prøver vi at finde svar på ved Folkemødet på Bornholm.

 

Panel

Stressforsker og forfatter Malene Friis Andersen

Vice-leder og ledelsesforsker Christian Bøtcher Jacobsen, Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, Aarhus Universitet

Næstformand Mads Samsing, HK Kommunal

Joachim Langagergaard, Direktør og partner, Musskema

Moderator: Udviklingsdirektør IT Branchen Mette Lundberg

 

Tid og sted

Fredag d. 14. juni

Kl. 09.00-10.00

H10 – IT-Paratskibet

H – Allinge Havn

 

Kom forbi IT-Paratskibet i Allinge Havn for at overvære debatten eller følg med på vores Facebook, LinkedIn eller Twitter, hvor vi løbende opdaterer Folkemødet. 

Vil du vide mere om god ledelse, og hvordan dialog mellem leder og medarbejder udvikler? 

 

Hent gratis E-bog til ledere og HR-professionelle her

Lad os tage en snak om mulighederne

Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning

Co-worker