Musskema.dk er stadigvæk 100 procent klar - nu også virtuelt

Musskema

I Danmark står vi i øjeblikket med et enormt stort ansvar for at mindske smitten med Covid19, samtidig med at vi skal holde landet kørende. Vi skal undgå at havne i en dyb krise på sundhedsområdet og i erhvervslivet.

Derfor har vi brugt de seneste dage på at omstrukturere internt i Musskema.dk, så vi kan tage vores del af ansvaret for at løse udfordringerne.

Vores medarbejdere arbejder derfor hjemmefra med alt det nødvendige udstyr til at rådgive og vejlede landets virksomheder og organisationer i medarbejderudvikling og god ledelse, uden at vi skal mødes fysisk.

Supporten er åben som altid fra 8-16 mandag-torsdag og 8-15 om fredagen på 8675 1242 eller support@musskema.dk.

Vores konsulenter giver sparring og afholder demonstration og kurser som før blot virtuelt via Skype eller Microsoft Teams - tag fat i os på 8675 1242 eller info@musskema.dk.

 

Der er stadigvæk brug for medarbejderudvikling, arbejdspladsvurdering og kompetenceafklaring

Selvom store dele af landet er lukket ned i disse uger, er der stadigvæk brug for at følge op på de målsætninger, der er blevet lavet for medarbejderudviklingen, arbejdsmiljøet osv. Der er brug for at følge op på aftaler og sætte nye mål. Og det er særligt vigtigt at følge op på helt konkrete arbejdsopgaver blandt de medarbejdere, som nu er spredt rundt omkring i landet på hjemmekontorer og halvtomme arbejdspladser.

Vi har god erfaring med at holde møder, kurser eller sparring via Skype eller Microsoft Teams, og derfor står vores konsulenter stadigvæk til rådighed med rådgivning, sparring og demonstration af Musskema.dk. Vi har allerede konverteret 9 ud af de 10 møder, vi har i kalenderen de næste 14 dage, til online møder.

Hvad kan vi tilbyde online?

  • Introkursus (til de kunder der har købt Musskema.dk og skal i gang med systemet)
  • Gratis sparring omkring medarbejderudvikling og god ledelse samt en demonstration af Musskema.dk (til de organisationer, der gerne vil rådgives og se mulighederne i Musskema.dk)
  • Gratis support (til kunder i Musskema.dk tilbyder vi som altid gratis support)

 

Udnyt de digitale muligheder

I Musskema.dk vægter vi god ledelse og dialog enormt højt. Det er vigtigt for os at pointere, at vores digitale værktøj fungerer bedst, når leder og medarbejder er i dialog med hinanden, så værktøjet bliver et hjælpemiddel, der understøtter samtalen.

Når det er sagt, så egner værktøjet sig også til distanceledelse. I de situationer, hvor medarbejder og leder ikke har mulighed for at mødes fysisk, giver det særlig god mening at notere aftaler og tage referater f.eks. i vores modul til Løbende 1:1.

Brug tiden derhjemme på at bedrive ledelse fra distancen ved hjælp af digitale redskaber, så vi sikrer, at erhvervslivet holdes i gang, og virksomhederne stadigvæk arbejder for at opnå deres målsætninger.

Lad og hjælpe hinanden med at holde samfundet kørende, samtidig med at vi forhindrer smittespredning.

Pas på hinanden.

Lad os tage en snak om mulighederne

Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning

Co-worker