Interview med Poul Langagergaard om nyt website

Musskema

Læs her, hvad CEO Poul Langagergaard fortæller om det nye website.

Den 17. august 2016 har vi relanceret vores website www.musskema.dk – der er kommet nyt indhold, nye muligheder og nyt design.

Hvad er målet med at lancere jeres nye website?

- Målsætningen med det nye site er først og fremmest, at det på en enkel, klar og overskuelig måde skal vise, hvad platformen for medarbejderudvikling hos Musskema.dk indeholder og kan tilbyde af goder til chefer, ledere og medarbejdere.

Dernæst vil vi gerne gøre dette site til et foretrukkent ressourcested for ledere og chefer, når man skal blive skarpere på at udvikle de menneskelige ressourcer - og skal finde de bedst tænkelige redskaber til det.

Og at sitet så er helt opdateret med de nyeste standarder er jo bare en ekstra fornøjelse, siger Poul Langagergaard med et lunt smil.

 

Hvorfor sker det lige nu?

- Lanceringen af det nye site kommer i naturlig forlængelse af lanceringen af hele den nye platform, som vi gik ud med i slutningen af maj måned i år. Som kulminationen af ca. 2½ års intense udviklingsarbejder, kunne vi her præsentere kunderne for den bedste platform for medarbejderudvikling - og vi har slet ikke set slutningen af denne udviklingsproces, som stille og roligt vil fortsætte de kommende mange måneder.

Og så syntes vi jo, at den bedste platform for medarbejderudvikling også fortjente en hjemmeside af bedste slags, fastslår Poul Langagergaard.

 

Hvad håber du, de eksisterende kunder vil kunne få ud af det nye site?

- Både et udstillingsvindue, et inspirationssted, et ressourcecenter - og meget konkret hjælp til de problemstillinger, som ledere og chefer står med. Det er dét - og intet mindre vi ønsker, siger en tilfreds CEO i Musskema.dk.

 

 Hvad skal jeres kunder gøre, hvis de savner indhold eller ikke kan finde rundt?

- Alle kunder kan altid ringe til vores support på 8675 1242 eller skrive på info@musskema.dk. Så kan vi hurtigt guide…

Og kunderne er altid meget velkomne til at kontakte os med ideer og forslag - det sker lettest ved at klikke på "Feedback"-knappen, når man er logget ind i systemet. Faktisk er langt de fleste udviklingstemaer blevet til virkelighed efter forslag og ideer fra kunder. På den måde er musskema.dk et strålende eksempel på "bruger-dreven innovation", siger en glad Poul Langagergaard.

Lad os tage en snak om mulighederne

Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning

Co-worker